Om oss

Tandkliniken i Norr är en ny tandläkare i Härnösand som finns på Skeppsbron 33. Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister, käkkirurg och tandsköterskor.  Alla med målet att ge dig Härnösands bästa tandvård. Tandkliniken i Norr är fullt digitaliserad med det allra senaste inom modern tandvård. Allt från vanlig bas-tandvård till lite mer komplicerade implantatbehandlingar och kron- och broterapier.

Vårt team

Jonas
Leg. Tandläkare och Klinikchef
Sara
Leg. Tandläkare
Camilla
Jonathan
Leg. Tandläkare
Kerstin
Tandsköterska

Du är välkommen att skriva in dig hos oss genom att fylla i formuläret nedan. Vi finns på Skeppsbron 33 i Härnösand. Har du akuta besvär går du till vår sida: akut tandvård i härnösand. Varmt välkommen.

Skriv in dig hos oss nedan

För att skriva in dig hos oss behöver du bara fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan skriva in dig redan nu för att få en tid senare under året så det är inget krav på att du måste besöka oss direkt.

Call Now ButtonBoka tid hos oss