fbpx
Boka tid

Vill du få vitare tänder?

Vi utför professionell, prisvärd och trygg tandblekning.

Boka tid

Vill du få vitare tänder?

Vi utför professionell, prisvärd och trygg tandblekning.

Med tiden kan tänderna naturligt ändra färg till en mörkare ton. Önskar du ljusare och vitare tänder kan vi hjälpa dig med tandblekning. Vi använder oss av en skonsam metod som är säker och effektiv för dina tänder.

Individuella skenor för att bleka tänderna

Vi skapar individuella skenor genom att ta avtryck på dina tänder. När dina skenor är framställda kommer du få instruktioner steg för steg hur du gör för att bleka tänderna på egen hand hemma. Du använder skenorna med blekgelen upp till 6 nätter. Efter avslutad behandling kommer du tillbaka till oss för att kontrollera resultatet.

Vitare tänder

Vi erbjuder dig tandblekning hos någon av våra tandsköterskor på kliniken. Här får du tillgång till våra trygga och seriösa metoder för att bleka dina tänder. Det skadar inte dina tänder och resultatet mycket bra.

Undersökning innan behandlingen

Vi behöver alltid göra en undersökning av dina tänder och laga eventuella hål och ta bort om det finns tandsten. Tandsten blockerar blekningsgelen att verka korrekt och ska därför tas bort innan blekning. Efter undersökningen och eventuell behandling får du träffa en tandsköterska som utför en förberedande polering. Vid detta besök tas även avtryck för dina blekskenor. Efter tandblekningen kan ibland framtandsfyllningar behöva bytas ut då fyllningar inte bleks. Detta informerar vi dig om vid ditt första besök.

Vad kostar det att bleka tänderna?

Undersökningen av dina tänder kostar från 980 kr och eventuell kostnad för behandling tillkommer. Denna undersökning kan du göra i samband med ditt årliga besök hos oss. Priset för tandblekning hos oss är 5000 kr.

Boka tid för blekning av dina tänder

Ring oss direkt på 0611 – 160 00 eller fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

    logo