fbpx
Boka tid

Tandreglering

Det kan finnas olika anledningar till att skaffa tandreglering. På vissa människor kan tänderna växa snett och då kan tandreglering vara ett bra sätt att få tänderna mer raka rent kosmetiskt för utseendets skull. En annan anledning till att skaffa tandreglering kan vara att åtgärda bettfel som orsakar besvär. Det kan vara en konsekvens av sugande på napp eller fingrar, tungpressning, felaktig andning eller andra orsaker.

Invisalign tandreglering

Tandkliniken i norr kan stolt erbjuda invisalign som är en modern metod för tandreglering. Du slipper “räls” och kan med hjälp av genomskinliga plastskenor som du själv byter varannan vecka enkelt reglera och förändra dina tänder.

Invisalignskenorna är specialgjorda efter din tandrad och justerar dina tänder en liten bit i taget. Varje gång du byter skena kommer du allt närmare till raka tänder. Det här är en metod som miljontals människor runt om i världen har reglerat sina tänder med.

Kontakta oss för att boka en tid för en kostnadsfri konsultation på vår klinik på Skeppsbron 33 i Härnösand. Du som patient kommer tillsammans med tandläkaren gå igenom behandlingen steg för steg.

Fördelar med invisalign

MINIMAL SYNLIGHET
Invisaligns genomskinliga skenorna är i princip helt osynliga. Det gör att den nästan inte märks att du har en tandskena.
INVISALIGN ÄR BEKVÄM ATT ANVÄNDA
Eftersom det inte används några metallfästen eller trådar är Invisalign en bekväm tandregleringsmetod.
GER TYDLIGA OCH HÅLLBARA RESULTAT
Väljer du Invisalign kommer du redan från början få en behandlingsplan där vi simulerar hur slutresultatet kan komma att se ut. Du kan med detta se fram emot ditt slutresultat under behandlingsperioden.