fbpx

Boka Tid hos oss.

Är du i behov av tandvård? Vi hjälper dig med akut tandvård, allmäntandvård & estetisk tandvård som tandimplantat eller tandblekning. Kontakta oss redan idag för en tid.

Konkurrenskraftiga priser

Stöd från Försäkringskassan

Delbetala din Tandvård

Tandkliniken i Norr IconTandkliniken i Norr

Skeppsbron 33, Härnösand

5,0 40 reviews

 • Avatar H N ★★★★★ för en månad sedan
  Helt klart den bästa tandläkarmottagning jag varit på. Trevlig personal och avslappnad miljö.
 • Avatar Maria Bohman ★★★★★ för 2 månader sedan
  Ni är fantastiska här i Härnösand! Camilla i receptionen som peppade mig, Henrik och hans medhjälpare som gav mig ett sånt lugn från början till start. Med en kraftig rädsla inför besöket (tandläkarskräck) så gick jag därifrån med ett leende. Henrik var så proffsig och lugn och fick mig att känna en sån trygghet där på stolen. Jag till och med bokade en ny tid direkt
 • Avatar Suzzify83 ★★★★★ för 2 månader sedan
  Jag är livrädd för allt som har med tandläkaren att göra, så att jag ger dem full pott är riktigt bra
 • Avatar Suzzify83 . ★★★★★ för en månad sedan
  Jag är livrädd för allt som har med tandläkaren att göra, så att jag ger dem full pott är riktigt bra

Tandkliniken i norr

Tandkliniken i Norr är en ny tandläkare i Härnösand som finns på Skeppsbron 33. Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister, käkkirurg och tandsköterskor. Alla med målet att ge dig Härnösands bästa tandvård. Tandkliniken i Norr är fullt digitaliserad med det allra senaste inom modern tandvård. Allt från vanlig bas-tandvård till lite mer komplicerade implantatbehandlingar och kron- och broterapier.

Behöver du träffa en tandläkare akut?

Ibland uppstår plötsliga situationer där man är behov av en tandläkare akut. Det kan till exempel vara en situation där det uppstått en plötslig tandvärk, varit med om en olycka som skadat tänderna, tappat en fyllning, besvär med visdomständer eller problem med implantat eller annat som uppstått och anses vara akut.

Låt våra tandläkare hjälpa dig på bästa möjliga sätt. I första hand ser vi till att du blir av med värken. Skulle fler behandlingar behövas bokar vi in en ny tid.

Kontakta oss för en akut tandläkartid i Härnösand