fbpx

Boka Tid hos oss.

Är du i behov av tandvård? Vi hjälper dig med akut tandvård, allmäntandvård & estetisk tandvård som tandimplantat eller tandblekning. Kontakta oss redan idag för en tid.

Konkurrenskraftiga priser

Stöd från Försäkringskassan

Delbetala din Tandvård

Tandkliniken i Norr IconTandkliniken i Norr

Skeppsbron 33, Härnösand

5,0 26 reviews

 • Avatar Jonas Bystedt ★★★★★ för 2 månader sedan
  Trevligt och professionellt bemötande. Tydlig och bra information under undersökningen. Ett stort plus var även att jag fick ett kostnadsförslag inför kommande besök.
 • Avatar Håkan Olsson ★★★★★ för 3 månader sedan
  Superbra service rakt igenom. Kunde inte vara nöjdare. Rekommenderas!
 • Avatar Helena Eliasson ★★★★★ för 3 månader sedan
  Jag är jättenöjd med mitt besök på kliniken. Tyckte att undersökningen var professionell. Fick bra information. Vänlig och trevlig personal. Trivsamma lokaler. Denna klinik är verkligen någonting som Härnösand behöver
 • Avatar Bengt Sandberg ★★★★★ för 4 månader sedan
  Fick tid snabbt, mycket trevligt bemötande. Bra information om dagens kostnad, mycket nöjd patient

Tandkliniken i norr

Tandkliniken i Norr är en ny tandläkare i Härnösand som finns på Skeppsbron 33. Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister, käkkirurg och tandsköterskor. Alla med målet att ge dig Härnösands bästa tandvård. Tandkliniken i Norr är fullt digitaliserad med det allra senaste inom modern tandvård. Allt från vanlig bas-tandvård till lite mer komplicerade implantatbehandlingar och kron- och broterapier.

Behöver du träffa en tandläkare akut?

Ibland uppstår plötsliga situationer där man är behov av en tandläkare akut. Det kan till exempel vara en situation där det uppstått en plötslig tandvärk, varit med om en olycka som skadat tänderna, tappat en fyllning, besvär med visdomständer eller problem med implantat eller annat som uppstått och anses vara akut.

Låt våra tandläkare hjälpa dig på bästa möjliga sätt. I första hand ser vi till att du blir av med värken. Skulle fler behandlingar behövas bokar vi in en ny tid.

Kontakta oss för en akut tandläkartid i Härnösand