fbpx

Boka Tid hos oss.

Är du i behov av tandvård? Vi hjälper dig med akut tandvård, allmäntandvård & estetisk tandvård som tandimplantat eller tandblekning. Kontakta oss redan idag för en tid.

Konkurrenskraftiga priser

Stöd från Försäkringskassan

Modern utrustning

Tandkliniken i Norr IconTandkliniken i Norr

Skeppsbron 33, Härnösand

5,0 54 reviews

 • Avatar My Isaksson Nilsson ★★★★★ för 4 månader sedan
  Haft tandläkarskräck sen jag var väldigt liten, men Henrik gav mig sådant lugn. Sa till familj och sambo att "han får fortsätta att vara min tandläkare". Vilket är det högsta betyg man kan få av mig, då jag hoppat mellan så många tandläkare, men till er kommer jag tillbaka! Och hade det inte varit för att jag känner Kerstin sedan tidigare hade jag nog inte hittat till er. Så mången tack till både Kerstin och Henrik!
 • Avatar Maria Bohman ★★★★★ 5 months ago
  Ni är fantastiska här i Härnösand! Camilla i receptionen som peppade mig, Henrik och hans medhjälpare som gav mig ett sånt lugn från början till start. Med en kraftig rädsla inför besöket (tandläkarskräck) så gick jag därifrån med ett leende. Henrik var så proffsig och lugn och fick mig att känna en sån trygghet där på stolen. Jag till och med bokade en ny tid direkt
 • Avatar Inga Magnell ★★★★★ för 3 månader sedan
  Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Er idag. Trevligt bemötande och trivsam miljö.Jag kommer gärna tillbaka!Mvh Inga Magnell
 • Avatar H N ★★★★★ 3 months ago
  Helt klart den bästa tandläkarmottagning jag varit på. Trevlig personal och avslappnad miljö.

Tandkliniken i norr

Tandkliniken i Norr är en ny tandläkare i Härnösand som finns på Skeppsbron 33. Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister, käkkirurg och tandsköterskor. Alla med målet att ge dig Härnösands bästa tandvård. Tandkliniken i Norr är fullt digitaliserad med det allra senaste inom modern tandvård. Allt från vanlig bas-tandvård till lite mer komplicerade implantatbehandlingar och kron- och broterapier.

Behöver du träffa en tandläkare akut?

Ibland uppstår plötsliga situationer där man är behov av en tandläkare akut. Det kan till exempel vara en situation där det uppstått en plötslig tandvärk, varit med om en olycka som skadat tänderna, tappat en fyllning, besvär med visdomständer eller problem med implantat eller annat som uppstått och anses vara akut.

Låt våra tandläkare hjälpa dig på bästa möjliga sätt. I första hand ser vi till att du blir av med värken. Skulle fler behandlingar behövas bokar vi in en ny tid.

Kontakta oss för en akut tandläkartid i Härnösand