fbpx

Tandläkare i Härnösand

Tandläkare i Härnösand

Tandkliniken i Norr är en ny tandläkare i Härnösand som finns på Skeppsbron 33. Hos oss är du välkommen att skriva in dig som fast patient eller om du har behov av akuttandvård. Vi möter dina behov.

Hos oss arbetar erfarna tandläkare, specialisttandläkare och tandsköterskor. Alla med målet att ge dig Härnösands bästa tandvård. Tandkliniken har den modernaste utrustningen inom tandvård och våra tandläkare utför alla typer av behandlingar.

Vi tar emot nya patienter

Det har sedan många år varit långa köer att få tid hos tandläkaren i Härnösand. En del av våra patienter har till och med hamnat i stuationen där de inte längre bli kallade av sin tandläkare. Vi som ny aktör har både tid och plats för dig. Kontakta oss på 0611 – 160 00 för att skriva in dig som patient.

Akuttider varje dag

Akuta tider för tandvård är ett måste och vi avsätter tider varje dag för detta. Har du fått tandvärk, slagit ut en tand eller andra akuta problem kan våra tandläkare hjälpa dig, ofta redan samma dag. Ring då oss direkt på 0611- 160 00 för att få en tid med en tandläkare akut.

Hitta till oss

Våra lokaler finns på Skeppsbron 33 i Härnösand. Det finns även parkering intill vattnet. Vi önskar dig varmt välkommen.